Ciasto francuskie Henglein
Desery Przystawki

Ciasto francuskie Henglein

Hej kochani! Nie mogłam sobie dzisiaj darować i nie pokazać Wam jakie zapasy poczyniłam. Przekąski z ciasta francuskiego przygotowuję bardzo często – zarówno te słodkie jak i o wytrawnym smaku. Przyznam Wam się, że nigdy nawet nie próbowałam przygotować ciasta francuskiego od zera samodzielnie. Wiem, że jest to bardzo pracochłonne i wymaga czasu i umiejętności. Nie mówię, że kiedyś nie spróbuję 🙂 Na razie jednak korzystam z gotowych ciast dostępnych w supermarketach.

Tak jest i tym razem. Zapas zrobiony. Niedługo na blogu z pewnością pojawi się nowy przepis na coś smacznego w cieście francuskim. Tymczasem przypominam kilka przekąsek, które już Wam pokazywałam:

Znajdź więcej:  Prosty podwieczorek: Jogurt naturalny z owocami, orzechami i miodem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *