Młoda marchewka zapiekana w miodzie ze świeżym oregano i majerankiem
Przygotowanie warzyw i owoców

Młoda marchewka zapiekana w miodzie ze świeżym oregano i majerankiem

Cześć kochani! Wymyśliłam sobie nową kategorię na blogu (jakby już ich nie było wystarczająco dużo 😉 ). W każdym razie w tej grupie wpisów będę zamieszczać zdjęcia pysznego jedzonka, które przyszło mi zjeść  – przygotowanego przeze mnie lub przez kogoś innego.  Przepisu nie podaję. Chciałabym, aby te posty były dla Was inspiracją, może podsuną Wam pomysł co jaki posiłek przygotować w Waszym domu. Ewentualnie wpisy będą miały na celu narobienie Wam smaku 😛

Zaczynam małym dzisiejszym eksperymentem. Po raz pierwszy przygotowałam pieczona młodą marchewkę w miodzie. Do glazury dodałam świeże listki oregano i majeranku – prosto z mojego ogródka. Wyszło coś niezwykłego – zdecydowanie do powtórzenia.

Dlatego obiecuję, przepis na taką marcheweczkę na pewno pojawi się na blogu!

Znajdź więcej:  Kumquat – jak jeść, jak obrać, jak smakuje

Dodaj komentarz